Holiday spirit: geef een beetje extra en steun Yoga Gives Back

Yoga Gives Back kerstactie blog

Holiday spirit: geef een beetje extra en steun Yoga Gives Back

‘Yoga unites us’ – Yoga Gives Back

De feestdagen staan voor de deur. De tijd van het jaar waarin we bewust meer aan anderen denken en reflecteren op het afgelopen jaar. Dat is ook precies wat zo mooi is aan kerst, oud en nieuw en alles ertussenin. We zetten de kerstboom op en versieren ons huis met kerstverlichting. We maken het knus voor onszelf en kopen kerstcadeautjes voor onze geliefden. We willen ons verbonden voelen met elkaar en dankbaarheid tonen naar alles om ons heen.

Dat is ook precies waar yoga om draait. Als yogi weet je misschien al dat yoga (Yuga in het Sanskriet) voor eenwording, vereniging en verbinding staat. Steeds als we weer de yoga mat opstappen kiezen we voor liefde. Voor onszelf en alles en iedereen om ons heen. Yoga geeft ons zoveel dat wij graag terug willen geven, vooral tijdens de kerstdagen. Dat is ook waarom wij dit jaar weer het goede doel Yoga Gives Back steunen!

Wat doet dit goede doel precies?

De oprichtster, Kayoko Mitsumatsu, is Yoga Gives Back begonnen nadat zij met yoga was begonnen en de yogi lifestyle ontdekte. Met het doel om verschillende programma’s in India – het geboorteland van yoga – op te zetten voor een betere leefomgeving voor vrouwen en kinderen. Om terug te kunnen geven aan yoga maar vooral ook om terug te geven aan mensen die steun kunnen gebruiken. Lees hier meer over het verhaal achter de organisatie.

Hoe doneren wij aan Yoga Gives Back?

In de periode tussen 19 en 26 december doneren wij 10% van onze winst aan Yoga Gives Back! En dat geldt bij elke bestelling. De donatie gaat naar verschillende ‘Programs of Empowerment’. Deze programma’s helpen jonge vrouwen om een beter leven op te bouwen voor zichzelf. En zo is er nog veel meer werk waar zij zich voor inzetten! Daarnaast hebben we ook een cadeautje voor jou: met code MERRYXMAS ontvang jij een mala cadeau bij je bestelling. Let op: voeg de mala zelf toe aan je winkelmandje voordat je de code invoert.

Dus zoek je naar heerlijke loungewear of een leuke nieuwe yoga outfit om te geven of te krijgen tijdens de feestdagen? Koop tussen 19 en 26 december bij Urban Goddess en help ons een mooi bedrag te verzamelen voor Yoga Gives Back. Bekijk al onze yoga kleding of bekijk de giftguide ter inspiratie voor leuke kerstcadeaus!

Wil je zelf het goede doel steunen? Je kunt ook als sponsor of vrijwilliger aan de slag gaan. Meld je hier aan en sluit je aan bij vele andere yogi’s!

Blog UG Yoga Gives Back