Niet tevreden met je aankoop? Je kan tot 14 dagen na ontvangst je retour bij ons aanmelden. Je hebt na aanmelding van je retour nogmaals 14 dagen om het pakketje retour te sturen. Wij sturen na ontvangst van je retour het artikel waarvoor je wilde ruilen naar je toe of we crediteren het bedrag inclusief de verzendkosten* (indien je de volledige order retour stuurt). Dit zullen wij binnen 14 dagen na aanmelding regelen mits het product tijdig is ontvangen. Enkel de kosten voor retourneren van het pakketje zijn voor jouw kosten. Let erop dat het product niet gedragen is en in originele, nette staat aan ons wordt teruggestuurd, samen met het bewijs van aankoop. Indien het product in dusdanig slechte staat verkeerd dat het niet meer in verkoopbare staat te herstellen is, zullen wij de helft van het aankoopbedrag in rekening brengen.

Hoe werkt het retourproces bij Urban Goddess?

Stap 1

Mail naar [email protected] dat je graag jouw product retour wilt sturen of ruilen. Download vervolgens het onderstaande retourformulier en vul dit zo compleet mogelijk in. Belangrijk is je originele ordernummer, het product dat je terugstuurt (graag met artikelnummer, dat vind je op je factuur) en of je het product wilt ruilen of dat je graag jouw aankoopbedrag retour wilt.
Download hier het Urban Goddess retourformulier

Stap 2

Stuur het pakketje met het ingevulde formulier naar ons magazijn, liefst met een track & trace code! Urban Goddess is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourpakketten, die niet met een track & trace code zijn opgestuurd. Wij kunnen yogakleding die niet bij ons is aangekomen dan ook niet in behandeling nemen als retour. Ook pakketten die naar een ander/verkeerd adres zijn gestuurd, kunnen niet in behandeling worden genomen. Je zult zelf achter het pakket aan moeten en zorgen dat deze aan komt op het juiste adres.

Het juiste retouradres is:
Active Ants / Urban Goddess Retouren
Zeelandhaven 8
3433 PL Nieuwegein
Nederland

Stap 3

Bij aankomst controleren wij of het product in nette staat is. Als alles in orde is, maken wij de ruiling of een creditnota aan. Je ontvangt in beide gevallen een bevestigingsmail van ons. Mocht het nieuwe item duurder zijn dan het oorspronkelijke product, dan brengen wij dit verschil in rekening. Nadat het verschil in bedrag betaald is, wordt je nieuwe product verstuurd. Voor creditnota’s geldt een verwerkingsperiode van 7 – 10 werkdagen. Je krijgt een automatische melding van jouw creditering. Houd er rekening mee dat er nog 1 of 2 dagen tussen de mail kan zitten en het moment voordat je het retourbedrag op jouw rekening ziet. Dit verschilt per bank. Verzendkosten van het geretourneerde product zijn voor de koper. Bij het opnieuw verzenden van een of meerdere plaatsvervangende artikel(en) zijn de verzendkosten voor onze rekening. Mocht je niet zeker zijn van je aankoop, neem dan gerust contact met ons op voor advies. Urban Goddess Yoga Wear wil graag bewustzijn stimuleren dat elke zending impact heeft op het milieu en daarom willen wij graag onnodig verzenden voorkomen.