Betalingen bij Urban Goddess yogakleding

Je kunt bij Urban Goddess makkelijk en veilig betalen via iDeal, mr.Cash/Bankcontact, PayPal, SOFORT, ING Homepay, Bankoverschrijving of Mastercard/Visa Creditcard.

Bestellingen & levering

Nadat wij jouw bestelling & betaling hebben ontvangen, zal je een bevestiging van jouw aankoop ontvangen met een ordernummer. Het kan gebeuren dat deze mail in de spam folder terecht komt, dus als je niets van ons hebt gekregen, kijk daar dan even. In de regel gaan alle bestellingen voor Nederland die voor 21.00 gedaan zijn, nog met de post mee. Dus doorgaans heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis.

Als het erg druk is bij ons, kan het iets langer duren en daarom houden we maximaal 3 werkdagen aan om jouw bestelling te verwerken en versturen.Urban Goddess doet er alles aan om haar inventaris up-to-date te houden. Het kan echter gebeuren dat een product op de site als ‘beschikbaar’ aangevinkt staat, terwijl het uitverkocht of in productie is. In dat geval zullen wij je zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de status van dit product en kunnen we je alternatieven aanbieden of een restitutie van het betaalde bedrag geven.

Makkelijk en betrouwbaar verzenden

Verzenden van Urban Goddess yogakleding gaat via betrouwbare en erkende verzendservices met een track&trace code. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden. Dit geldt alleen voor Nederland. Bestellingen uit andere landen krijgen gratis levering bij bestellingen boven de 150 euro.

Eilanden

Woon je op een eiland? Selecteer dan jouw eiland uit de landenlijst voor de juiste verzendkosten. Adressen die niet juist zijn ingevuld, kunnen niet in behandeling worden genomen. Wij willen graag bewust omgaan met het verzenden van orders. Elke verzending heeft een impact op het milieu. Ben je niet zeker van een aankoop, maat of heb je andere vragen over een product? Wij helpen je graag de beste keuze te maken en zo het heen en weer sturen van pakketten tot een minimum te beperken.

De verzendkosten

LAND ORDER HOEVEELHEID
€0 – €50
ORDER HOEVEELHEID
€50 – €150
ORDER HOEVEELHEID
€150 >
Nederland €3,95 Gratis Gratis
Belgie, Luxemburg, Duitsland, VK €5,75 €5,75 Gratis
West Europa €13 €13 Gratis
Oost Europe €14,95 €14,95 Gratis
VS en de rest €14.95 €14.95 Gratis

Vragen?

Wil je advies of heb je vragen over onze yoga kleding, neem dan gerust contact met ons op en we zullen ons best doen om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Dit kun je het beste doen per mail op [email protected] of telefoon via 020-261 9180. Wij doen ons best om alle mailtjes binnen 48 uur te beantwoorden.

Let erop dat ons antwoord in je spam box kan zitten. Je kunt dit voorkomen door ons mailadres aan je adresboek toe te voegen.

Let op: kortingscodes van Urban Goddess werken alleen op de website van Urban Goddess en niet bij Urban Goddess verkooppunten (zowel online als offline).